Aanpassing bedrijfsruimte naar praktijkruimte in Lisse

Fase5 Bouwbegeleidng heeft voor Algera Fysiotherapie een nieuwe opzet voor de praktijkruimte uitgewerkt. De nieuwe paktijkruimte is gerealiseerd in een bestaande bedrijfsruimte aan de Heerewg in Lisse, waar garagebedrijf Joren gevestigd was.

De beschikbare ruimte is zo ingedeeld dat er drie behandelruimten aan de gevels zijn ontstaan. Tevens is er een wachtruimte, een oefenruimte met kleedkamers en een klein kantoorgedeelte gerealiseerd. Voor de grote winkelruit aan de straat is een fake-wall gezet met drie gefigureerde draairamen erin. Als er geen patiënten in de behandelruimte zijn, kunnen de draairamen gewoon open staan, zodat er contact is met de buitenwereld. Tijdens een behandeling kunnen de ramen gesloten worden voor de privacy, maar het figuurglas geeft dan nog wel licht door.

De praktijk van Algera Fysiotherapie kreeg zoveel aanloop van patiënten naar de nieuwe praktijkruimte, dat er naar een nieuwe en grotere lokatie gezocht moest worden, dit is gelukt in de, in ongebruik geraakte, kerk aan de Nasssaustraat in Lisse. Het pand aan de Heereweg wordt op dit moment grondig verbouwd.

Fase5 Bouwbegeleiding

Fase5 Bouwbegeleiding