Opknapbeurt woning in Lisse

Opknapbeurt van een woning in Lisse.

Voor een woning in Lisse heeft Fase5 Bouwbegeleiding een opzet gemaakt voor de aanpassing van de aanbouw. Voor de keuken/eetkamer, de bijkeuken en de verdere ruimten was een opknapbeurt, vanwege de aanschaf van een nieuwe keuken, nodig. Het bestaande plafond en platte dak is verwijderd en daarvoor in de plaats is het plafond verhoogd naar de balklaag van, het al eerder geplaatste, schuine dak.

Het dak van de aanbouw heeft twee grote daklichten gekregen, waardoor er nu veel meer licht in de keuken/eetkamer komt. De daklichten zijn van vlakkelichtkoepel waarbij er in de daklichten geen roeden gebruikt worden, alleen glas. Er is een nieuwe keuken uitgezocht bij de keukenkampioen en na nog een laatste aanpassing, besteld. De wanden zijn opnieuw gestucd, nadat de indeling aangepast en de installaties aangebracht zijn. De bestaande E-installatie is aangepast door fgriekspoor en de W-istallatie door warmerdam. Met een nieuwe cv-ketel van Nefit trendline en radiatoren van Vasco vertiline-vd is de warmte weer terug in huis. Het stucwerk is uitgevoerd via stukadoornoordwijk.

Als finishing touch zijn ook de bestaande vloerbedekkingen vervangen door een mooie houten parketvloer. De parketvloer is geheel verlijmd op de ondervloer om het geluid van een houten vloer zoveel mogelijk te laten verdwijnen. De parketvloer is uitgezocht bij en aangebracht door kroonparket. Bij bimeedeuren zijn freesdeuren van Austria besteld. Er is gekozen voor verticale freeslijnen in de deuren omdat ook de verticale radiatoren verticale lijnen hebben. Ook de woonkamer heeft een opfrisbeurt gekregen.

Na maanden vertraging bij de keukenleverancier over diverse zaken is eind mei dan toch de nieuwe keuken klaar.

 

 

Fase5 Bouwbegeleiding

Fase5 Bouwbegeleiding