Verbouwing pand naar fietsenzaak in Sassenheim

Nieuwe vestiging Bike Totaal in Sassenheim.

Aan de Kerklaan 57 in Sassenheim is sinds mei 2015 een Bike Totaal van Van Hulst Fietsen gevestigd. Fase5 Bouwbegeleiding is door Finger Totaalonderhoud ingehuurd voor het verzorgen van een ontwerp en het aanvragen van de omgevingsvergunning voor de verbouwing van een bedrijfspand in Sassenheim. De welstandcommissie is akkoord met de gevelopzet en de omgevingsvergunning is verleend. Voor de opdrachtgever zijn nog enkele zaken, zoals de vergunning van de reclameuitingen, geregeld door Fase5.
In het ontwerp gaat de entree van de fietsenzaak naar de zijgevel, met natuurlijk veel glas. Via de hoofdentree komt u in een mooi ingericht fietswalhalla, waar u alles wat het fietshart begeerd kunt vinden. In het bestaande bijgebouw is de werkplaats en de verkoop van de kinderfietsen. De uitstraling van het interieur van de fietsenzaak is industrieel, waarbij diverse constructies in het zicht zijn gebleven en in een matte grijze lak zijn afgewerkt. Het schilderwerk van de fietsenzaak door Finger Totaalonderhoud ziet er super strak uit.
Op 17 mei 2015 heeft er een open huis plaatsgevonden, waar de toekomstige klanten hun hart op fietsgebied op konden halen. Met de ervaring en de service van Van Hulst Fietsen zal deze Bike Totaal een succes worden in Sassenheim, http://www.biketotaalvanhulst.nl/onze-winkels2

Fase5 Bouwbegeleiding

Fase5 Bouwbegeleiding