Aanpassing zolderverdieping in Lisse

Fase5 Bouwbegeleiding had de opdracht van de particulier eigenaar van Kanaalstraat 272 in Lisse om een nieuwe indeling voor een zolderverdieping met de nodige dakkapellen uit te werken. De opdrachtgever wilde drie gelijkwaardige slaapkamers, een badkamer, een aparte toilet en een ruime overloop op deze zolderverdieping. De bestaande voorgevel is voorzien van een te grote dakkapel, waarbij totaal aan het lijnenspel van de onderliggende gevel is voorbij gegaan.

In samenwerking met architect Ruud van Bochoven is een mooie indeling bedacht, waarbij aan alle eisen van de opdrachtgever is gedacht. Ook de gevels met de nieuwe dakkapellen zijn weer een harmonisch geheel met het karakteristiek pand. De aanvraag omgevingsvergunning, voor het plaatsen van de dakkapellen, is ingediend en verleend door de gemeente Lisse. De opzet van de nieuwe dakkapellen verwijst naar de smalle kozijnen in de bestaande gevel.

De opdrachtgever heeft met een, voor hem bekende, plaatselijke aannemer Bouwbedrijf Lisse B.V. de zaken verder aangepakt. De opzet van de dakkapellen is iets aangepast.

Fase5 Bouwbegeleiding

Fase5 Bouwbegeleiding